http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.facebook.com/protectorasabadell
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
Frida - Noviembre 2018

Hola a tothom!

Som l'Anna i la Irina, fa just any vam adoptar a la Frida a la protectora, una x de bòxer de quatre anys i mig.

 

Us escrivim per enviar-vos algunes fotografies de la Frida durant aquest any amb la seva nova família: de viatge, a la neu, al riu, va amb nosaltres a tot arreu! És una gossa encantadora, amb molta energia, molt juganera i carinyosa.

 

Quan la vam adoptar, no sabíem gaires coses d'ella, només que l'havien trobat a la muntanya sola quan tenia 4 anys, i que per tant, duia mig any a la protectora. Que havia sigut adoptada i retornada una vegada per motius aliens a ella i que estava malalta de leishmaniosis en el nivell més alt de la malaltia.

 

Durant aquest any, l'hem tractada amb tots els medicaments i injeccions que ens ha recomanat la seva veterinària i hem aconseguit baixar-li una mica els nivells de leishmaniosis, però no tant com la veterinària voldria. Tot i això, ella està saníssima, enèrgica i molt feliç!

 

És la nostra primera gossa, i hem de confessar que, a vegades no ha sigut fàcil. Li segueixen encantant les pilotes (ja ens ho vau dir), però li agraden tant, que hem de vigilar de no creuar-nos amb nens jugant a la pilota. I també, té una fixació amb les pedres. Té una mica de por a patinets i monopatins, cosa que fa, que surti corrent a perseguir-los quan en veu un. En general es duu bé amb altres gossos, però la seva inseguretat fa que a vegades reaccioni malament.

 

Vam demanar l'ajuda d'un expert i amb paciència, ara sabem comunicar-nos-hi molt millor, hem anat guanyant autoritat i també confiança. La coneixem molt més, ella confia i ens respecta cada dia més, i així esperem que vagi guanyant seguretat en ella mateixa. Hem après a estimar-la tal i com és, intentant sempre millorar cada dia, i sobretot entendre el seu llenguatge per fer-ho més bé nosaltres.

 

Ara mateix, no ens podem imaginar la nostra vida sense ella. L'estimem moltíssim, però és que a més, amb ella hem après a entendre i a estimar molt més a la resta de gossos i animals.

  

Valorem moltíssim la feina que feu amb els animals per intentar pal·liar la irresponsabilitat humana que fa que hi hagi tants animals sense llar i per això, volem fer-nos sòcies de la protectora. Us adjuntem el formulari a aquest correu.

 

Sabem que els primers dies de novembre han sigut uns dies durs per vosaltres, així que de nou, moltíssimes gràcies per dur la Frida a les nostres vides i sobretot, per la feina que feu cada dia.

 

Petons i abraçades i molts lametazos de la Frida!

 

Anna i Irina

 

frida118 frida218

frida318 frida418

frida 5

Dharma - Noviembre 2018

Hola después de 2 meses de la adopción solo deciros que estoy super feliz de poder compartir mi vida con este peludo... Y creo que si el pudiese hablar también está encantado con mi compañía 😊

 

Es súper inteligente y bastante obediente, es cariñoso y un trastillo también,jajaja es perfecto😍

 

Os envío unas fotitos para que veáis lo bien que está.

 

Gracias por la extraordinaria labor que realizáis día a día, un abrazo enorme 🤗✨✨✨✨

 

Jessica y Dharma

 

dharma118

 

dharma218

 

 

Blur - Noviembre 2018

Hola!

El mes d'abril vaig adoptar un gatet, el Blur. Us envío unes fotos amb la seva germaneta Foxa. S'estimen amb bogeria.

Moltes gràcies per haver confiat en mi. Us aseguro que el Blur ens fa molt feliços i crec que ell també ho és.

 

blur118 blur218

blur318 blur418

< Anterior  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 Siguiente >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/