http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.facebook.com/protectorasabadell
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
Tro - Setembre 2019

 

Bon dia soc la mare del Tro i estem molt contents amb ell ens alegra la vida a tots nosaltres. Es molt bo i li agrada menjar no saps prou. Mireu que feliç està el Tro, Es el amo de la casa.

Una abraçada


 

Montserrat Serrano

 

Tro

  

Linda - Septiembre 2019

 

Hola,

 

Mirar Linda que guapa esta os manda besitos


 

Inés Romero

 

Linda

 

Linda1

 

Linda2

  

Snow-Maru (abans Snow) – setembre 2019

 

Hola Família!!!

 

Som la Laura i el Takeshi i fa just un any que vam adoptar l’ Snow, ara Snow-Maru i pels amics el Maru. La primera setmana va ser una mica complicada ja que estava molt neguitós i força esquerp. Amb el temps i l’espai necessari va aconseguir confiança i tranquilitat. Finalment s’ha apoderat de la casa i ja no hi ha cap racó que no tingui un lloc on descansar. Estem molt contents perquè el veiem feliç i sempre està al nostre costat.

 

Em diuen Maru. Soc un gat persa de color blanc amb una intensa mirada daurada i tinc uns 7 anys. Fa un any vaig arribar a la meva nova llar i des d’aquell moment tot ha anat a millor. Menjo com un rei: pinso de salmó escocès, de pollastre de corral i llaunetes gourmet. A més de les barretes que em tornen boig i em fan fer coses com donar la pota, posar-me dret, etc. A l’estiu m’agrada dormir a la banyera i a l’hivern, a la meva catifa peluda. Odio que em respatllin i que em netegin els ulls, però ho consenteixo si hi ha pernil dolç a canvi. Ara porto una vida tranquila, sense presses ni estrés, deu ser per això que he agafat uns quilos... crec que a partir de la tardor hauré de començar a fer dieta i esport, tot perseguint les joguines i corrent passadís amunt i avall. Agraeixo de tot cor que em recollissin i em portessin a la LLIGA PROTECTORA D'ANIMALS DE SABADELL. Vosaltres em vau cuidar i es vau preocupar de trobar-me un lloc on sigués feliç. Realment ha superat totes les meves espectatives i ara visc a cos de rei. MOLTES GRÀCIES per ajudar-me i ajudar els companys que es troben en una situació similar. SEGUIU AIXÍ. Us passo unes fotos i un vídeo del meu canvi 

 

Una forta abraçada del Team Snow-Maru!!

 

Snow2

 

Snow3

 

Snow

 

Snow1

 

 

  

< Anterior  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34 Siguiente >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/