http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
Chloe - juliol 2020

 

La Sílvia ens envia fotos i un dibuix de la gateta Chloe que va adoptar fa poc. El dibuix ha fet el seu fill Miquel de 16 anys. Segons ell és el que diria la gata sí pogués parlar 🤣🤣: 

 

Hola soc la Chloe em van adoptar fa dos mesos i mig. Em van trobar al carrer, però ara estic vivint en una casa gegant plena de joguines i llocs on rascarem, puc menjar coses molt bones i sempre em fan carícies i em rasquen la panxa. Estic molt contenta!😻😻😻 

 

Gràcies!!!

 

Família Pozo Gual

CHLOE

 

CHLOE1


 

 

Lluc - Juliol 2020

 

 

Hola! recordeu al Lluc? doncs cada cop està millor! amb moooooolta paciència i el clicker, va associant tot el que el fa reaccionar amb algo positiu, encara reacciona i algun cop ens ha tirat al terra de la força, però l'amor i la paciència fan tota la resta. Us enviem algunes fotos d'ell amb la seva nova germaneta (la Idgie, una galgueta de 8 anys que anaven a sacrificar a una gossera de sacrifici de Ciudad Real perquè ja no servia per caçar) i una gateta bebé (la Greta) la qual van atropellar a la seva mare i es va quedar orfe, s'ha encarinyat molt amb ell! La tenim d'acollida però... ja sabem com van aquestes coses jeje Esperem que us agradin! Ah, que el dutxin segueix sense agradar-li jejeje ara veureu...

 

una abraçada família. 

 

Alba, Raquel, Lluc, Idgie, Greta,.. i Bowie, Angus i Nebraska (els altres gats adults) 😙

LLUC

 

LLUC1

 

 

Thelma - juliol 2020

 

Al Abril d’aquest 2020 vaig agafar Pneumònia Covid Bilateral, vaig estar ingressada al Hospital del Mar 12 dies, afortunadament la evolució va ser bona. Tots els dies que vaig estar ingressada em venia al cap que potser era el moment de mirar la adopció del gos que mai havíem fet i sempre anàvem deixant per mes endavant, perquè no era el moment.., un cop a casa durant la quarantena vaig estar mirant varies pagines de protectores, fins que vaig trobar el vídeo de la Thelma, encara que per ser el primer gos a les nostres vides realment no era el perfil de gos adequat... per mida i raça (mestissa ppp) me’l mirava cada nit  .. Finalment contacto amb la protectora de Sabadell i per acabar de rematar, ens assabentem de que té un problema de socialització i que al posar-li la corretja per passejar, quan veu altres gossos es posa molt neguitosa i es converteix en un petit dimoni .. Per la qual cossa es donaven tots els condicionants per no adoptar.

Però ens vam enamorar d’ella 😊  es un amor de gossa amb tots els humans, afectuosa i que es deixa estimar per tothom. Així que no ho vàrem dubtar, ara estem en vies de solució del seu problema i tot i que sabem que es un procés lent, ho compensa tot el amor que ens dona i ens deixa donar-li.

Així que apostem per la Thelma i ja es nostre 😊 Gracies a Pilar de la protectora i a tots els que hi col·laboreu per la vostre implicació amb tots i cada un dels animals.

 

THELMA

 

THELMA1

 

 

< Anterior  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18 Siguiente >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/