http://www.protectorasabadell.org/otras_maneras.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/condiciones.php
http://es.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.teaming.net/lligaprotectorad-animalsdesabadell
http://www.protectorasabadell.org/hacerte_socio.php
https://www.instagram.com/protectorasabadell/
http://www.protectorasabadell.org/contacto.php
https://www.facebook.com/Comportamentsabadell
http://www.protectorasabadell.org/actividades.php
<iframe allowtransparency=
http://www.protectorasabadell.org/noticias.php
Lucho - agosto 2020

 

Lucho y Cloe

Estan muy contentos se porta muy bien y su compañera una Rottweiler, la Cloe, lo ha aceptado y lo quiere mucho. Hacen una pareja estupenda.

LUCHO1

LUCHO

 

 

 

Roc - agost 2020

 

Estem molt bé, el Roc es porta súper bé!!! És un amor.

Portàvem un temps volent adoptar un gos, sense importar l'edat ni la raça. Així que al final ens vam decidir i vam anar a donar una ullada a la protectora. Ens van presentar quatre gossos molt macos (me'ls hauria quedat tots!!!) i al final ens vam decidir per en Roc. Va ser el primer que vam veure, per atzar, per començar per algun. Ens van dir que portava 6 anys allà, en tenia 12. I quan van obrir la gàbia i va sortir disparat amb aquella cara de felicitat i saltant com un boig vam flipar!!! Com pot tindre 12 anys aquest animal??? Quan va "acabar" la visita per ell, i la Pilar li va dir que entrés al seu lloc, li va fer cas a la primera i es va quedar ben quiet i sense dir ni mu. Aquí pot ser que fos quan ens va robar una mica el cor, amb la seva súper energia i el respecte. Suposo que va ser "amor a primera vista", ja que vam veure més gossos però en Roc ja ens havia enamorat. Tot i que va ser molt difícil l'elecció igualment, tots eren meravellosos i tots es mereixen una oportunitat (esperem de tot cor que ells també trobin una família aviat).

A casa s'ha adaptat molt i molt ràpid, sembla que porti amb nosaltres tota la vida!!! Fa molt de cas, és un gos molt bo i molt educat. Com quan el vam conèixer, és un gos molt actiu i enèrgic, ell sap on està el límit, i si no, ho aprèn ràpid, té molt de respecte i és molt obedient. És un gos molt divertit, ens l'hem emportat a la platja, a la muntanya, al riu... s'ho passa genial. És un animal molt agraït, ens estima moltíssim i nosaltres a ell. Crec que és una de les millors decisions que hem pogut prendre, els gossos grans es mereixen una segona oportunitat, us ho agrairan tota la vida, tot el temps que es quedin amb vosaltres seran uns grans companys molt fidels.  

 

De veritat que estem super contents, moltes gràcies per l'oportunitat, tant per nosaltres com per el Roc!!!

Us seguirem informant i enviant fotos de tant en tant!!! 

 

Us passo fotos també perquè veieu que està content!!! 

 

Una abraçada!

ROC

ROC1

 

 

Elliot - juliol 2020

 

Elliot, un perrito con un problema de locomoción y además un perro que requería licencia de “perro potencialmente peligroso”, fue adoptado por la Montse que nos ha hecho llegar estas fotos de este jovencito.

Gracias por esta adopción especial!

 

ELLIOT

 

ELLIOT1

 

 

 

< Anterior  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 Siguiente >

2009 Lliga Protectora d'Animals de Sabadell |
http://www.cactussenygrafic.com/